in

Svetlana Ražnatović o koncertu na Ušću: Biće 100.000 ljudi, ali moja ljubav neće doći

Najpopularnija pevačica na Balkanu otpevaće čak 50 pesama, a repertoar će se prilično razlikovati od onog na Ušću pre sedam godina kada je održala spektakularan koncert.

Sve je spremno za veliki muzički događaj i Ceca broji sate do izlaska na scenu. Jedino još ne zna u čemu će izaći!

– Stvarno ne znam šta ću obući, odlučiću veče uoči koncerta. Važnije mi je da dobro pevam, da bend koji se sastoji od najboljih domaćih muzičara pruži vrhunsku svirku, da zvuk bude dobar, a raspoloženje još bolje. To čini dobar koncert, a ne to da li ću promeniti dve ili pet haljina. Stvarno mi je to na poslednjem mestu – objašnjava Ceca za „Blic“ i kroz smeh se seća da prošli put na Ušću uopšte nije ni obukla treću odevnu kombinaciju što je njenog stilistu Sašu Vidića dovelo do ludila.

– Oko 150.000 ljudi i ja pevali smo u glas, bili smo kao jedno i stvarno mi nije padalo na pamet da kvarim tu magiju i pravim pauzu da bih se presvlačila – objašnjava Ceca.

Ona kaže da joj je puno srce što će na koncertu biti cela njena porodica i svi prijatelji.

Nakon nastupa povešće ih u svoju kuću na žurku do jutra kojom će proslaviti i uspešan koncert i 40. rođendan, koji pre dve nedelje zbog obaveza nije stigla da proslavi onako kako je navikla svoje prijatelje.

Da li će među 100.000 ljudi, koliko se, na osnovu trenutne prodaje karata, očekuje, biti i Cecina ljubav, pitamo.

– Ni milion njih da dođe, među njima ne bi bilo moje ljubavi jer u ovom trenutku takav neko ne postoji. (smeh) Volela bih da se zaljubim, ja sam žena kao i svaka druga, prija mi da budem mažena, pažena i voljena – priča Ceca.

Ona će sutra uveče na Ušću održati tonsku probu sa svojim bendom i prvi put stati na ogromnu binu površine 1.000 kvadrata na kojoj će je osim njenog benda pratiti čak 40 muzičara.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Ne može ti ništa!

Pogledajte: Brutalan „napad“ tigra