in

CECIN VELJKO: Moja keva je jedina srpska diva!

Sin Svetlane Cece Ražnatović na tviteru ne prestaje da piše koliko je ponosan na svoju mamu.

Veljko Ražnatović, sin Svetlane Cece Ražnatović, ne može da dočeka mamin koncert i svoje uzbuđenje celi dan deli sa svojim prijateljima na Tviteru.

On je ubeđen da će Ušće goreti i da će njegova mama zapaliti Ušće. Veljko nije mogao da sakrije koliko voli i poštuje svoju mamu i koliko je ponosan na nju.

“KEVA JE JEDINA SRPSKA DIVA”, napisao je ponosni sin, a pre toga je napisao: “GOREĆE UŠĆEEEEEEEEEEEE! IDEĆETE KAKO SE PUNI UŠĆEE. 28/06/13 MAMITAA MIAAAAAA ♥

Posle ovih tvitova mnogi njegovi pratioci su spomenuli Jelenu Karleušu i kako je ona vređala njegovu mamu, Veljko im je kulturno odgovorio da on ne želi nikoga da vređa, a i da hoće ne sme od svoje mame.

“To ide na njenu čast. Neka vređa slobodno. Ja ne želim, a i ne smem od keve da joj uzvraćam. Neka je”, “Ne želim nikoga da vređam iz poštovanja prema mojoj majci. Jer su obe u istom poslu”, napisao je Veljko.

Veljko je postavio sliku sa mamom Cecom ispod koje je napisao “To je ljubav. Mama i sin”, a njegova najbolje pesma sa novog albuma nosi naziv “Brat”.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Svetlana Ražnatović o koncertu na Ušću: Biće 100.000 ljudi, ali moja ljubav neće doći

Maturantkinja od sto godina