in

Kako da privučeš njegovu pažnju

Upoznala si momka koji ti privlači pažnju? Evo kako da i ti privučeš njegovu.

Pre nego što izađeš, doteruješ se sve dok ne budeš zadovoljna kako izgledaš. Tako ćeš imati više samopouzdanja koje će ti pomoći da se opustiš i lakše zainteresuješ potencijalnog partnera..

Razgovarajte o nečemu što on voli, na primer o mestima na koja voli da ide, o hobijima… Kada priča o onome što ga zanima, biće opušten i srećan, a ti ćeš dobiti priliku da saznaš nešto više o njemu. Ali, uputi ga i u stvari koje ti voliš, kako bi osetio da imaš poverenja u njega, ali i da želiš da ga uključiš u svoj život.

Prsni parfem u svoju kosu pre nego što odeš na sastanak sa njim. Onda, u nekom trenutku lagano prođi prstima kroz kosu. Osim što će izgledati seksi, sigurno će mu i ostati u pamćenju, pa će taj miris uvek povezivati sa tobom. Naravno, nemoj da potrošiš ceo parfem, ne želiš da ga ugušiš!

Kada šetaš sa njim, ispravi leđa, drži ruke uz telo i pravi duže korake. Tako ćeš delovati sigurnije u sebe, a on neće odoleti da te malo bolje pogleda, piše “Kosmopolitan”.

Flertuj sa njim, ali ne tako da pomisli da odmah želiš u krevet. Stavi mu do znanja da te zanima, ali i da mora još da se potrudi oko tebe.

Kaži svoje mišljenje. Recite šta želiš da radiš, predloži mesto na koje ćete da idete zajedno, ili film koji hoćete da gledate u bioskopu. Sigurno neće ostati ravnodušan prema tebi kada shvati da znaš šta želiš.

Dotakni mu ruku dok pričate. Dodir će osloboditi oksitocin, “povezujući” hormon, što će ga u trenutku naterati da se fokusira na tebe.

Ako ste u nekom većem društvu, započni razgovor sa njegovim drugarima. Sigurno ti neće odmoći ako pridobiješ njihovu naklonost.

Pričaj samouvereno. Kada si nervozna, verovatno pričaš brže i višim tonom nego inače. Ako uspeš da iskontrolišeš način na koji govoriš, njemu ćeš delovati kao “kul” i smirena osoba, iako se u sebi treseš od treme.

Prati stvari koje su njemu bitne. To ne znači da odjednom počneš da pomno da gledaš utakmice koje te nikada nisu zanimale, već da mu, na primer, poželiš sreću na projektu koji sutra treba da uradi.

Budi zauzeta za njega ponekad. Nemojte baš uvek da mu iste sekunde odgovoriš na poruku, izađi nekad sa drugaricama. Na taj način će shvatiti da on nije jedina osoba u tvom životu i da će morati malo da se bori za tvoju pažnju.

Daj mu kompliment u vezi sa nečim što nije njegov izgled. Tako će shvatiti da ga ne doživljavaš samo kao lepo telo.

Izazovi ga da proba nešto novo – hranu koju nije jeo ili da ode na mesto gde do sada nije bio. Tako će te doživeti kao osobu koja će ga ohrabrivati da uvek ide napred.

Devojke, opremite se dobrim raspoloženje i samopouzdanjem i samo napred!

Izvor: Mondo

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Svetlana Ražnatović o koncertu na Ušću: Biće 100.000 ljudi, ali moja ljubav neće doći

Maturantkinja od sto godina