in

UŽIVO STANIJA: Sa 17 nisam znala gde sam šuplja

Ja u 17. nisam znala gde sam šuplja. Bila sam ko telence. Kod mene je pubertet malo kasnio, ali ništa nisam propustila, rekla je starleta.

Stanija Dobrojević neće se udati čim se završi Farma. Starleta je ukućanima objasnila da ona planira da se uda tek u 32. godini, a da do tada želi da proživi što više.

„Želim da proživim i onda u 32. godini da se skrasim i smirim. Život mi je lep i interesantan i hvala Bogu za to“, rekla je Stanija i onda se obratila Ljubi: „Svaka tebi čast kada si rodila u 16. godini“, a bodibilderka ju je ispravila da nije u 16. rodila nego u 17. godini.

„Ja u 17. nisam znala gde sam šuplja. Bila sam ko telence. Kod mene je pubertet malo kasnio, ali ništa nisam propustila. Sve sam nadoknadila, mada sam i sad jedno veliko derište“, pričala je Stanija.

Posle razgovora sa Ljubom i Erom, starleta je otišla pored svog dečka Filipa, kojeg je savetovala kako da se ponaša u Vesninom društvu.

„Bio sam zaslepljen. Ja sam fin i kulturan, samo nisam prema Vesni. Ne znam kako da se odbranim od te žene. Izvlači najgore iz mene. Nikada nisam udario žensko, ali ovo treba tući non-stop“, pričao je Filip, a Stanija ga je savetovala da mora da se kontroliše i kada misli da joj nešto kaže u sebi, u svojoj glavi ili reci na kulturan način.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Svetlana Ražnatović o koncertu na Ušću: Biće 100.000 ljudi, ali moja ljubav neće doći

Maturantkinja od sto godina