in

Amadeus bend svirao pred 100.000 ljudi!

Naglašavamo da je pesma “Moja zemlja” poklon našoj državi i Žandarmeriji u znak zahvalnosti i sećanja na sve heroje koji su za nju dali svoj život, kažu članovi grupe Amadeus.

Posle novog video-spota za pesmu “Moja zemlja” koju je grupa Amadeus snimila u saradnji sa žandarmerijom MUP-a Republike Srbije, sinoć je održan pravi spektakl na beogradskoj Adi ciganliji na kojem je prisustvovalo 100.000 ljudi.

“Imali smo privilegiju i zadovoljstvo da prisustvujemo njihovim brojnim vežbama kao i borbenoj obuci te smo uz dobijeno odobrenje MUP-a i komande Žandarmerije snimili sve potrebne kadrove koje smo koristili za kompletnu realizaciju spota. Spot je sniman u periodu od tri meseca, na poligonima za vežbu Žandarmerije MUP-a Srbije i sadrži brojne spetktakularne scene koje do sada nikada nisu viđeni u domaćoj muzičkoj video produkciji”, kažu članovi grupe Amadeus i posebno ističu:

“Naglašavamo da je pesma “Moja zemlja” poklon našoj državi i Žandarmeriji u znak zahvalnosti i sećanja na sve heroje koji su za nju dali svoj život”.

Izvor: Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Pogledajte: Brutalan “napad” tigra

Kakva osveta zagrađenog vozača!