in

Karleuša o Cecinom koncertu: Srbija ne zaslužuje drogiranu pevaljku

Za vreme Cecinog koncerta koji je sinoć održan na Ušću, Jelena Karleuša se oglasila na Tviteru i nazvala je „drogiranom pevaljkom“ i „nanogicom“.

„Srbija ne zaslužuje sprdnju, vašar, tezgu, i drogiranu pevaljku. Srbija i Balkan zaslužuju puno Ušće i spektakl!“, napisala je Karleuša povodom Cecinog koncerta i najavila zvanični snimak sa svog koncerta koji će navodno pokazati da je napunila Ušće.

Pevačica je poručila Cecinim fanovima da se „bave Nanogom“ i ironično zaključila da je Ceca zapostavljena jer se svi bave samo njom. Ona je na Tviter okačila i „Uputstvo za fanove drugih javnih ličnosti“.

Karleuša je, pored komentara na račun Svetlane Ražnatović i nekoliko snimaka svog koncerta, na Tviter okačila i fotografiju sa suprugom Duškom Tošićem, uz reči: „Ljubav, sreća, mir… Život je lep!“

Njih dvoje su proslavili šest godina veze, od čega su pet proveli u braku. Pevačica je fanovima pokazala da ju je Tošić iznenadio tako što je pod posuo ružama, a na kraju putanje od cveća čekala ju je crvena kutijica čiji sadržaj nije otkrila.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

ISTINA: JK prvi put o koncertu pred TV kamerama!

KARLEUŠIN ORGANIZATOR: Cecin koncert je za istoriju!