in

Maya Berović priprema mnogo iznenađenja za svoju publiku

Kažu da žene menjaju boju kose i frizuru kad su nezadovoljne nečim u svom životu, a pevačica Maya Berović tvrdi da to nema bašmnogo veze sa istinom.

„Ja menjam boju kose i frizuru uglavnom kad mi dosadi. Dugo sam imala istu boju, pa sam poželela malo promene. S’toga sam otišla kod frizera i sada imam nešto svetliju boju nego ranije i mislim da će na tome i ostati, jer nemam želju da budem plava“-priznala nam je Maya.

Maya 1

Kako smo saznali, ova lepa pevačica ima I više nego razlog da bude srećna I nasmejana. Osim toga što nastupa svaki vikend I obara rekorde posećenosti, ona je počela razmišljati I o novim pesmama.

“Već sam dobila ponudu za neke pesme, ali je sigurno da neću žuriti. Poslednji cd je bio baš uspešan, dosta je hhitova bilo na njemu I verujte mi da nije lako opravdati poverenje I očekivanje publike, kada su nove pesme u pitanju. Zato neću žuriti, da ne bi ispalo da što je brzo, to je I kusa. Na tenane I polako I kvalitet I uspeh moraju da dođu”-tvrdi Maya.

Maya je pre neko veče viđena u društvu poznatog tekstopisca Marine Tucaković, sa kojom inače sarađuje, pa pretpostavljamo das u pričali I o novim pesmama.

Maya i Marina Tucakovic

Autor: Balkan lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

DAČIĆ: Veselio sam se sa Cecom, ali nisam hteo da pevam!

Nastavniče, presvucite se!