in

„Nevaljale“ igrice za nezaboravan seks

Pročitaj nekoliko saveta za seksi igrice posle kojih ćete imati nezaboravnu noć!

Skini odeću i lezi na krevet, a tvoj partner neka stoji na vratima spavaće sobe. Testiraj koliko zna o tebi tako što ćeš mu postavljati pitanja – koja je tvoja omiljena poza u krevetu, koje je tvoje idealno mesto za odmor… Za svaki tačan odgovor, on ti se približava po jedan korak, a svaki put kada pogreši vraća se korak unazad. Dozvoli mu da ti se skroz „približi“ tek kada bude imao dovoljno tačnih odgovora. Iščekivanje će ga sigurno uzbuditi, a naučiće i neke nove stvari o tebi.
Postavi nekoliko čaša na dva kraja stola i uzmi onoliko loptica koliko je poređanih čaša. Neka svako od vas dvoje pokušava naizmenično da ubacuje loptice u čaše koje se nalaze na suprotnom kraju od mesta na kome stojiš. Kada jedno ubaci lopticu, drugo mora da skine komad odeće sa sebe. Ko prvi ubaci sve loptice, ima „pravo“ da traži partneru seksualnu uslugu po izboru, piše „Kosmopolitan“.

Uzmite karte i dodelite svakom znaku na karti određeno seksi značenje. Na primer: srce znači poljupce, karo predstavljaju masažu, tref ručnu stimulaciju i pik oralno zadovoljavanje partnera. Naizmenično izvlačite po jednu i radite šta vam karte kažu. Ako na primer izvučeš devetku karo – partner mora da te masira devet sekundi.

Sedam minuta raja! Jednostavno podesite sat da zvoni za sedam minuta, a onda u akciju. Osećaj vremenske ograničenosti sigurno će pozitivno uticati na tvoje i njegove strasti.

Sakrij seksi igračke, kao što su lisice, vibratori i slično, na različita mesta u kući i reci partneru da ih traži. Kada nađe lisice, upotrebite ih jedno na drugom, pre nego što pređete na sledeću igračku.

Napravi listu seksi stvari koje želiš da ti partner uradi do kraja dana i daj mu je. Na primer, želiš da ti skine gaćice zubima ili da te hrani jagodama koje umače u čokoladu.

Naravno, važno je da oboje pristanete na ovakve igrice kako biste potpuno uživali.

Izvor: Mondo

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Maya Berović priprema mnogo iznenađenja za svoju publiku

Izbacili ga iz škole zbog „bekamovke“!?