in

Što me nervira kada ona ovo radi!

Često zivkanje telefonom, nehigijena, mrzovolja… su na spisku stvari koje muškarci ne mogu da podnesu kod svojih devojaka.

Ako mu tepate u javnosti, verovatno ćete ga brzo oterati od sebe. Slatke reči, poput “ljubavi”, “medo” i ostalih nadimaka, njima deluju potpuno nemuževno. Zato ga pre drugima oslovljavajte imenom ili nadimkom kojim ga zovu prijatelji, a tepanje ostavite za intimne trenutke.
Ako mu uputite na desetine poziva ili SMS poruka dnevno, ostavićete utisak očajne devojke koja ga proverava, kojoj je dosadno i čiji se život “vrti” isključivo oko partnera. Čak iako mu je to simpatično, ubrzo će mu dosaditi, pa se potrudite da ne preterujete sa zivkanjem.

Negativan stav prema svemu, stalno ozbiljan izraz lica, cinizam… još su neke od stvari koje muškarci ne vole kod devojaka. Naravno da niste uvek raspoloženi za šalu, ali ukoliko ste stalno mrzovoljni, nakon nekog vremena će to verovatno početi da mu smeta.

Poneka psovka može da prođe, ali ako previše psujete, muškarci će prestati da vas gledaju kao damu i ostavićete utisak osobe koja nema lepe manire.

Ono što nijedna strana ne voli je da vidi svog partnera kako flertuje sa nekim drugim. Muškarci nikako ne žele da budu u vezi sa devojkom koja pokušava da zavede svakog momka na kojeg naiđe.

Dobro je da budete samouvereni, ali ako budete stalno izigravali “nedostupnu” devojku, oni će to doživeti kao kompleks više vrednosti. U redu je da se muškarac malo potrudi da osvoji devojku, ali ako previše “igrate igrice” sa partnerom, on će verovatno odustati.

Volite da povremeno tračarite sa drugaricama, ali ako na partnera ostavite utisak da im pričate baš sve sočne informacije i pikanterije o vašoj vezi, on vam nikada neće potpuno verovati. A to sigurno nije ono što želite.

I na kraju, ali ne i manje važno, lepe grudi, izvajano telo, prefinjena lepota, šminka i sve ostale mackalice, ne pomažu ako ne vodite računa o higijeni zuba, tu i tamo “preskočite” tuširanje ili niste depilirani.

Izvor: Monda

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Maya Berović priprema mnogo iznenađenja za svoju publiku

Izbacili ga iz škole zbog “bekamovke”!?