in

Jovan Peurača:Stefan Lukić nije želeo da snimi pesmu „Merak“

„Kada je prvi put čuo pesmu „Merak“, Stefan Lukić je kategorično odbijao da je snimi. Tek posle razgovora samnom i Sašom Popovićem je pristao na to“-otkriva nam jedan od najtraženijih tekstopisaca Jovan Peurača.

Iako je odbijao pesmu, ispostavilo se da je jedna od najslušanijih i najkomentarisanijih pesama, kada su u pitanju ove Zvezde Granda. Kako saznajemo, Stefan nije želeo da snimi pesmu, jer mu je bila previše narodnjačka i mislio je da neće proći kod mlađe publike, a desilo se baš suprotno.

Kao primer tome da je pesma zaista kvalitetna i da je Stefanu odlično rekla je pohvala i od kompozitora Dragana Stojkovića Bosanca, koji retko koga hvali, pa samim tim njegova pohvala mnogo znači.

Stefan u studiju

 
Po izrazu Stefanovog lica, na fotografiji koja je nastala u studiju, jasno vidite i koliko je bio nezainteresovan za pesmu, a po izrazu lica i osmehu na video liriku, koji je pred Vama, vidi se koliko je srećan što je prihvatio istu, jer svi komentari su da je njegova pesma u tri najbolje i najslušanije pesme ove sezone Zvezda Granda.

 

Uspeh tekstopisca ove pesme, Jovana Peurače ne treba komentarisati, jer je ovim još jednom potvrdio da zna da prwpozna, ali ite kako napiše hit.

Autor: Balkan lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

CEO SVET PEVA CECU: Momak sa Kariba peva „Pet minuta“!

Miligram napravio odličnu žurku u Bijeljini