in

Ljuba: Plačem od kada sam izašla sa “Farme”

Nisam spavala celu noć i dođe mi da plačem. Ne želim da komentarišem dešavanja u mojoj porodici dok ne budem raspolagala svim informacijama. Šokirana sam svime što sam čula, razumite me – rekla nam je Ljuba Pantović juče, dan pošto je saznala šta se sve dešavalo tokom njenog boravka u Lisovićima.

Za izjave svog dečka i starije ćerke, priču o njihovoj vezi, njenoj trudnoći i sukobu sa drugim delom porodice Ljuba je saznala od novinara odmah po izlasku iz „Pinkovog“ studija.

U razgovoru sa novinarima, koji su joj odmah predočili stvari i postavljali pitanja, Ljuba je stegnutog grla, očiju punih suza, jedva odgovarala i suzdržavala se da da bilo kakav komentar želeći da ima sve informacije.

Njena majka i njen najbolji drug prekinuli su ovaj razgovor i postavljanje pitanja o starijoj ćerki i dečku, a Ljubina majka Dušanka je vikala na novinare da nemaju pravo da joj postavljaju takva pitanja.

 • Izjave devera
  Dever Srba Subotić za Uskrs preneo je na svom Fejsbuk profilu pismo Ljubinog bivšeg muža Karađorđa u kojem se navodi da je Ljubin dečko u vezi sa njegovom i Ljubinom ćerkom, koja je trudna.
 • Izjave dečka
  Čabarkapa i Aleksandra potvrdili su da su u vezi u pismu koje su poslali Karađorđu:
  – Naš odnos nije avantura, već prava i ozbiljna veza, a to će pokazati vreme.
 • Socijalna služba
  Posle više medijskih napisa, socijalna služba posetila je Ljubinu majku Dušanku, a ćerka tada menja priču tvrdeći da se samo šalila i da je sve izmišljeno.

Sama Ljuba zamolila je novinare da se s njom čuju dan posle, čim bude tačno znala o čemu se radi.

I juče ujutru, posle prve Ljubine noći u stvarnom svetu, pozvali smo je. Umorna, tužna i razočarana, Ljuba je kratko rekla:

– Nisam spavala cele noći, plače mi se ceo dan. Videla sam se sa starijom ćerkom, ne mogu da vam kažem o čemu smo pričale jer je to moje dete. Aleksandra (dečka) nisam videla i ne znam kada ću. Treba mi vremena da se informišem. Pozadina te priče može biti ko zna kakva i ne mogu da formiram sliku o tome dok ne budem čula svaku stranu priče.

Zbog hrane nije pominjala dečka

Novinari i deo javnosti bili su sigurni da su do Ljube na farmi došle informacije o svemu što se dešava, budući da je u poslednjih mesec dana naglo prestala da pominje dečka. „Po hrani koja mi je stizala znala sam ko je bira. Videla sam da mi poslednjih mesec dana hranu biraju najbolji drug i mlađa ćerka a ne dečko i shvatila sam da se nešto dešava“, objasnila je Ljuba.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

CEO SVET PEVA CECU: Momak sa Kariba peva “Pet minuta”!

Miligram napravio odličnu žurku u Bijeljini