in

Rakovi – srećan rođendan!

Rakovima će ove godine biti sjajno, osim nekih poteškoća koje će imati u komunikaciji – poslovnoj ili privatnoj. Ne bi trebalo da “izvlače” neke stare priče, barem ne do 21. jula.

Rak je znak majčinstva, porodice, dece. Hiroviti su, ali im ipak opraštamo jer oni to zaslužuju. Kada nekoga vole, vole iskreno i vezuju se za voljenu osobu, prijatelje I prodoicu svom svojom dušom. Ali, ako vas ne zavole odmah, nikada neće. Intuitivni su.
Ova godina je period novih mogućnosti za Rakove, zbog ulaska Jupitera u njihov znak. Sve će biti malo bolje već od 8. jula kada Saturn iz Škorpije krene direktno i “otpusti ventil”. Tada će sve ono što je stajalo od februara do sada, krenuti polako da se odvija po zadatim rokovima. Rakovi će tada moći malo da odahnu.

Od 14. jula do 28. avgusta Mars će ući u znak Raka, a to može da donese povrede i probleme u kući, kao i razne porodične rasprave. Imajuzći to na umnu, trebalo da izbegavaju svađe oko nevažnih stvari.

Višak energipotrošite na sport. To će vam pomoći i da se opustite, otarasite stresa.

Uživajte do kraja jula sledeće godine – ne propuštajte dobre prilike koje će Vam se nuditi. Odlične okolnosti za posao su u avgustu 2013. i januaru 2014.

Prestanite da se vraćate na stare ljubavi. Okrenite se ka budućnosti. Budite pozitivni, a ne kukajte stalno nad svojom sudbinom. Potrudite se da gradite stabilne odnose, sada je vreme za to.

Srećno!

Izvor: Mondo

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

CEO SVET PEVA CECU: Momak sa Kariba peva “Pet minuta”!

Miligram napravio odličnu žurku u Bijeljini