in

Ove dve pevačice su bile dobre prijateljice, a sad ne pričaju!

Iako se trudi da se skloni od skandala , mladoj Zvezdi Granda Mirjani Milosavljević to ne polazi za rukom. Estradnom čaršijom bruji priča kako su ona I koleginica Olja Bajrami u žestokoj svađi. Dojučerašnje prijatejice preko noći su zahladnele odnose I to verovali ili ne zbog pesme “Amore”, koju je odpevala Mirjana.

“Pesma “Amore” koja je završila kod Mirjane, trebala je da bude Oljina pesma. Njihov zajednički prijatelj I tekstopisac, koji ih je I upoznao, je pesmu, umesto Olji, dao Mirjani, iako je prvobitni plan bio drugačij, zbog čega je Olja “poludela” od besa”-tvrdi dobro upućen izvor.

Mirjana i Olja 5

Kako ne bi nagađali šta se desilo, pozvali smo Mirjanu, koja nam je otvoreno rekla sledeće:

Ne znam stvarno o čemu se radi, ali I do mene je došla ta priča. Kada smo se poslednji put videli, izmedju nas je bilo sve u najboljem redu, e sad, možda se u međuvremenu desilo nešto u šta nisam upućena,. Olja trenutno nije u zemlji, pa ne mogu da proverim te priče, ali ako se naljutila zbog pesme, onda naše prijateljstvo I nije bilo vredno truda.
Ono što je najbitnije je da je pesma odlično prošla I da je postal hit. Meni Saša ni jednog trenutka nije rekao da je pesma bila namenjena bilo kome, osim meni, tako da to što se neko ljuti nije moj problem”-kaže Mirjana.

Mirjana i Sasa

Kako će se ova priča završiti I da li se Olja zaista ljuti što je njen dugogodišnji prijatelj hit pesmu “Amore” dao Mirjani, ostaje da se vidi. Za sada je sigurno da Mirjana ne mari mnogo za ovu “svađu”.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Rakovi – srećan rođendan!

MEMO POBEDNIK FARME: Sarajlija uzeo 50.000 evra