in

Poljubi me baš tu i baš danas!

Danas je Međunarodni dan poljubaca. Znate šta treba da radite?

Danas se ljubite! U obraz, “filmski”, nežno, strasno… tako ćete iskazati ljubav, pozdraviti se s nekim ko vam je drag, ali i popraviti raspoloženje.
Nauka koja proučava ljubljenje naziva se filematologija i kaže, između ostalog, da dok se ljubimo lučimo mnoštvo hormona i neurotransmitera koji nam popravljaju raspoloženje, kao što su adrenalin, serotonin i dopamin.

Nauka kaže i da nije svejedno koji deo tela ćemo poljubiti. Mada, za to nam i ne treba nauka. “Senzore” imamo po celom telu, ali evo nekoliko “vrućih” tačaka koje bi danas, ali i inače, trebalo ljubiti.

 

Kosa

Prolazak prstima lagano i nežno kroz kosu nešto je što će sigurno izazvati žmarce kod partnera. Masirajte kružnim pokretima deo oko slepoočnica, sve do potiljka i osetićete kako se on ili ona praktično topi u vašim rukama.

Potiljak
Kada ste već stigli do ovog dela, nežno ga poljubite nekoliko puta. U drevnom Japanu ženski potiljak je smatran izuzetno atraktivnim delom tela jer nije bio pokriven odećom. U modernim vremenima, potiljak je često zapostavljen ali nikako ne treba podceniti moć nežnih dodira i poljubaca na ovom delu tela.

Ključna kost
Lepo definisana ključnjača može izgledati veoma seksi na ženi. Žašto ne biste svoju pažnju usmerili na ovaj deo tela, posebno u situacijama kada partnerku oslobađate odeće.

Zadnji deo kolena
Ovo je oblast na koju većina muškaraca ne obraća pažnju, a deo je tela koji je izuzetno senzitivan. Nežno milovanje ovog speciajlnog dela sigurno će vam doneti dodatne poene.

Lumbalni deo leđa
Kada vodite svoju partnerku kroz gužvu verovatno joj ruku stavite upravo na ovaj deo tela, pokazujući na taj način zaštitnički stav koji je nenametljiv. Kada ste sami, ljubljenje i lizanje ovog dela sigurno će izazvati ustreptalost kod partnerke.

Dlanovi
Prelazak prstima preko dlanova partnera učiniće vas senzitivnim i pažljivim, još kada spustite svoje usne na njen ili njegov dlan… celo telo će zadrhtati.

Ušne resice
Dodirivanje, ljubljenje, pa čak i nežno grickanje ušnih resica definitivno uzbuđuje. Ovaj deo tela je izuzetno senzitivan. Još ako i šapnete nešto lepo i iskreno…

Stopala
Ovo je već odavno poznato, masaža stopala izaziva relaksaciju i kod muškaraca i kod žena. Ono na šta možete da se fokusirate su delovi oko članaka. Neki vole i da im se  prsti sisaju, dok je za druge to ogavno, pa pre eksperimentisanja uvek pitajte partnera šta voli.

Unutrašnja strana butina
Dodirivanje unutrašnje strane butina, bez koncentracije na deo oko vagine, sigurno će nadražiti svakoga. Koristite i prste i usne kako biste istražili ovaj deo.

Karlica
Istraživanje predela oko karlice je odlična ideja, samo morate da pazite da ne pređete na “glavnu stvar” pre vremena. Kada primetite da partner uživa i gotovo moli za još, jednostavno pređite na neki drugi deo tela, to će stvoriti još veću želju i uzbuđenje kod oboje.

 

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Rakovi – srećan rođendan!

MEMO POBEDNIK FARME: Sarajlija uzeo 50.000 evra