in

POLUGOLA ŠETA: Manekenka Mina uživa u Roterdamu

Milenkovićeva je na Fejsbuku objavila fotografiju na kojoj se vidi kako uživa u šetnji holandskim gradom

Manekenka Mina Milenković (21), protiv koje je podneta krvična prijava jer je izmislila da je oteta i silovana, ponovo se oglasila na Fejsbuku objavljujući svoju fotografiju na kojoj uživa u šetnji po Roterdamu. Uz fotografiju je okačila i pesmu Dejvid Geta The World is Mine (Svet je moj).

Naime, ona je pre nekoliko dana na istom profilu optužila novinare da su oni najveći krivci za ono što se dešavalo sa njom, kako bi podigli tiraže. Na kraju poruke kao lokacija stoji Roterdam, Zuid- Holland, pa se predpostavlja da je kod svog oca Nenada Milenkovića, koji živi u ovoj zapadnoevropskoj zemlji već više od decenije.

Podesetimo, manekenka je nestala u noći između 21. i 22. juna, posle svađe s bivšim dečkom A. Ć. (32), menadžerom jednog splava, i nađena je tek 39 sati kasnije kako leži bez svesti u žbunju u beogradskom naselju Vidikovac. Tad je policiji ispričala da je prethodna dva dana bila zatočena u stanu u Zemunu, gde su je brutalno tukla i silovala dvojica mladića. Međutim, posle urađenih pregleda utvrđeno je da manekenka nije silovana pa je protiv nje podignuta krivićna prijava zbog lažnog optuživanja dvojice mladića, ali nije bilo potrebe da joj se oduzme pasoš, pa ona može slobodno da putuje bez ikakvih ograničenja.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Rakovi – srećan rođendan!

MEMO POBEDNIK FARME: Sarajlija uzeo 50.000 evra