in

Prijateljska otmica!

Grupa Engleza namestila “otmicu” svom prijatelju kao svadbeni poklon. “Bio sam preplašen, mislio sam da neću stići na svoje venčanje”, rekao je nasamareni Oli Mekeniš.

Oli Mekeniš, 33-godišnjak, i njegova verenica Kler Har vozili su su se automobilom kroz lepe predele, kada ih je odjednom susrela grupa od 16 maskiranih muškaraca.

Oteli su ga, strpali u kombi i vozili ga 160 kilometara. Jadničak nije ni slutio da su mu otmicu namestili prijatelji i njegova verenica!

Momci su maksimalno profesionalno odradili otmicu: bilo je tu i dimnih bombi, “fantomki”, maskirnih uniformi, a njega su vezali i tako ga stavili u kombi. Neki od prijatelja nisu mogli da se suzdrže, a da se ne smeju, ali preplašeni Oli nije na to ni obratio pažnju (da li biste vi?).

Njegova verenica, koja je takođe učestvovala u nameštaljki, odglumila je preplašenu devojku, vrištala je i vikala “otmičarima” da ga puste.

Nakon što su ga provozali više od 150 kilometara, otvorili su kombi i dali mu da obuče zeleni monokini u stilu Borata i mali bicikl. Naredili su mu da vozi 15-ak kilometara i poručili mu da na najmanje mesec dana zaboravi na svoju verenicu!

Kada je odvozao naređenu rutu, došao je na mesto gde su ga čekali verenica i “otmičari”, koji su se kidali od smeha.

“Bio sam u kombiju puna dva sata, nikada nisam bio toliko uplašen. Mislio sam da neću stići na svoje venčanje!”, ispričao je Oli posle cele zavrzlame.

Kaže da je prijatelje pozvao na venčanje, ali da će im se osvetiti. Kad-tad.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Rakovi – srećan rođendan!

MEMO POBEDNIK FARME: Sarajlija uzeo 50.000 evra