in

FILIP: Želim decu sa Stanijom!

Ljubav s njom je ona prava iako smo je započeli u rijalitiju. Nadam se da će se nastaviti i napolju. Mnogo sam je zavoleo.

Iako se na razne načine borio da zauzme mesto pobednika naFarmi, Filip Panajotović nije uspeo da osvoji 50.000 evra.

U intervjuu za Kurir maneken tvrdi da je uvek bežao iz tatine mlekare, da ne zna ništa o njegovim dugovanjima i da će ostati u vezi sa Stanijom, s kojom planira zajedničku budućnost.
– Osećam da je ljubav sa Stanijom ona prava iako smo je započeli u rijalitiju. Voleo bih da se to nastavi i napolju. Mnogo sam je zavoleo.

Da li ćeš biti ljubomoran ako ona nastavi da se slika gola?
– Neće biti golotinje na Fejsbuku i Instagramu. Ako bude nekog profi-slikanja za dobar honorar, samo neka ide i neka zaradi. I treba tako da se slika kad ima dobro telo. Kad će ako neće sad! Kad bude ušla u brak i dođu deca, onda će s tim morati da prekine.

Želiš decu s njom?
– Ako ostanemo zajedno godinu dana, deca dolaze sto posto.

Jovana je izjavila da te je ostavila zato što si gej.
– Jovana i ja smo se za mesec dana veze videli sedam puta. Naći ću vam poruke da se razotkrije Jovanin identitet. Prvo veče smo bili u Nišu, odvela me je u stan neke njene drugarice. Ono što sam hteo, dakle seks, dobio sam prvo veče. Nas petoro je bilo u stanu, a mi smo bili u kupatilu.

Šta je bilo posle?
– Posle nekoliko dana doveo sam je kod mene u Pančevo i bilo nam je super. Međutim, provalio sam da ne zna da priča i da je njen humor kao iz praistorije. Nisam hteo da crvenim u društvu. Otišao sam u Tursku i tamo sam sreo bivšu devojku, s kojom sam proveo deset dana. Kad je Jovana videla naše slike, sigurno joj nije bilo prijatno.

Ko je Steva iz Pančeva?
– Pored Vlade Stanojevića, Steva je moj najbolji prijatelj. Odrasli smo zajedno i neukusno je i ružno da se i moja i njegova porodica uvlače u ovo. Neka sam ja uvučen, nemam problem s tim. Izvinio bih se njegovoj porodici što je upletena u sve ovo.

Pojavili su se i ljudi koji optužuju tvog tatu da im duguje brdo para.
– Otac se bavi ozbiljnim poslom, ta dugovanja su budalaština. Da je tako, odavno bi bio mrtav. A ako je zaista toliko dužan, neka proda fabriku, koja ima ogromnu vrednost.

Ne može da je proda zato što je, navodno, pod hipotekom.
– Nisam mu se mešao u posao, bavio sam se noćnim programom u klubovima. Koliko god me tata vraćao u svoju fabriku, bežao sam od toga.

Izvor: Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Ove dve pevačice su bile dobre prijateljice, a sad ne pričaju!

Policajci u problemima zbog „Harlem Shake“