in

Nataša Bekvalac šutnula Vladu zbog prevare!

Bekvalčeva ostavila manekena nakon što je čula da je imao avanturu s drugaricom starlete Sandre Partizan.

Nataša Bekvalac raskinula je jednogodišnju vezu s manekenom Vladimirom Vuksanovićem zbog prevare. Pevačica ovo krije kao zmija noge, jer ne želi da se u javnosti priča kako joj je dečko bio neveran, naročito zato što joj se i brak s Danilom Ikodinovićem raspao zbog njegove afere s drugom devojkom.

Inače, Vlada je varao Natu s drugaricom starlete Sandre Partizan, koja sebe predstavlja kao najvatreniju navijačicu crno-belih. Da zlo bude veće, Bekvalčeva je za neverstvo saznala kad je to obelodanila upravo Sandra na svom Tviter nalogu.

– Nataša je poludela kad su joj javili da je Sandra Partizan napisala da se Vlada na splavu „Sindikat“ ljubio s njenom drugaricom i da joj je tako javno nabio rogove. U prvi mah je burno reagovala, ali nakon nekoliko trenutaka se pribrala i odlučila da ga ostavi – govori naš dobro obavešten izvor.

Nakon raskida Vlada od Nate nije dobio nijedan poziv niti poruku. Iako pričaju sve najlepše jedno o drugom i ističu da ima mesta za pomirenje, videćemo da li Bekvalčeva manekenu može da oprosti prevaru.

Izvor: Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Ove dve pevačice su bile dobre prijateljice, a sad ne pričaju!

Policajci u problemima zbog “Harlem Shake”