in

X FAKTOR: Ceca sudi talentima!

Osim što je najveća muzička zvezda na Balkanu, Ceca ispunjava prvi uslov producenata jer nije bila sudija ni u jednom muzičkom takmičenju.

Ceca Ražnatović mogla bi da bude sudija u najgledanijem muzičkom programu na svetu.
Predstavnici produkcije MBK, koja će realizovati „X faktor“, žele da se najveća muzička zvezda na Balkanu nađe u žiriju ovog takmičenja, koje će početi da se prikazuje u oktobru na TV Pink.

– Ceca ispunjava prvi uslov producenata jer nije bila sudija ni u jednom muzičkom takmičenju. Njoj se ideja veoma dopala, ali još nije dala svoj odgovor – kaže za Kurir izvor iz produkcije i dodaje:

– Aleksandar Milić Mili, pevačicin producent, lepo je sarađivao s produkcijom MBK kad su zajedno radili šou „Ja imam talenat“. Planove da se pojavi u novoj ulozi Ražnatovićevoj može da pokvari najavljena velika turneja i mnogo obaveza posle objavljivanja novog albuma.

Pored Cece, želja produkcije su i Severina i Goran Bregović u ulozi sudija. Sa dva člana već je potpisan ugovor, ali se njihova imena drže u tajnosti. Nećemo još dugo čekati da saznamo ko su oni jer već u avgustu kreću audicije.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Ove dve pevačice su bile dobre prijateljice, a sad ne pričaju!

Policajci u problemima zbog “Harlem Shake”