in

Policajci u problemima zbog “Harlem Shake”

Londonski policajci na “tapetu”, jer su đuskali uz “Harlem Shake”. Šefovima se nije dopalo.

Grupa londonskih saobraćajnih policajaca na udaru je kritika zbog toga što je sebi dala oduška posle smene, đuskajući uz “Harlem Shake”.

Šestorica policajaca je “ludovalo” u policijskoj garaži, a snimak je postavljen na kanal YouTube i ubrzo je postao popularan. Međutim, njihovim šefovima u Skotland jardu se ovo nije dopalo, pa je protiv njih pokrenuta istraga, pod optužbom da su se ponašali neprofesionalno.

“Od svakog našeg zaposlenog očekujemo da se ponaša onako kako dolikuje, u skladu sa visokim profesionalnim standardima. Ovo nije takvo ponašanje”, kažu u londonskoj policiji.

Pesma “Harlem Shake” objavljena je u maju 2012. godine, ali je od januara ove godine stekla svetsku popularnost, kada je jedan bloger postavio video na kojem on i grupa njegovih prijatelja đuskaju u tom ritmu obučeni u drećava odela.

Za razliku od “Gangnam Style”, za “Harlem Shake” vam nije potrebno da imate ritam, niti se zahtevaju određeni plesni koraci, već se svako kreće kako mu volja.

Londonski policajci, naravno, nisu prvi i jedini državni službenici koji su ovo uradili. Zabeležen je i slučaj norveških vojnika koji su igrali uz “Harlem Shake” usred postrojavanja ili kada su holandski radnici Hitne pomoći pokazivali svoja plesna umeća.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

MEMO POBEDNIK FARME: Sarajlija uzeo 50.000 evra

Bio sam nevaljao!