in

Šaban Šaulić tražio da kao predgrupa na njegovom nastupu bude Alegro bend

Da je Alegro bend jedan od najboljih i najzaposlenijih bendova na prostoru BiH, to već svi znaju, ali kada želju da nastupa sa njima, izrazi niko drugi do kraj folka Šaban Šaulić, onda je izvesno da ovaj bend ite kako vredi.

Naime, Šaban i Alegro će nastupiti zajedno u Koncertnoj areni jezera Modrac u Lukavcu 8-og avgusta, a kako bi saznali koliko im znači to što je Šaban poželeo njih kao predgrupu, pozvali smo pevačicu benda Slađu Vujičić.

„Naravno da nam je velika čast i zadovoljstvo da nastupamo sa Šabanom, a iskreno nismo znali da je to bila njegova želja. Ukoliko je zaista tako, mogu da kažem u ime ekipe da smo počastvovani, jer dobro se zna ko je Šaban, koliko vredi i zna. Što se tiče tog nastupa, verujemo da ćeto biti odlična žurka, jer smo mi rado viđen gost u „Plaži“ i mi volimo da kažemo kako smo tu već domaćini, a ne gosti“-rekla je zadovoljno Slađa.

Nama ostaje da verujemo Slađi na reč, do tada, a tada, svi zajedno na mega dernek. Svakako, oni koji budu sprečeni da dođu, reportažu sa ovog nastupa ćemoći pogledati na našem portalu.

Alegro bend 1

Autor: Balkan lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

MEMO POBEDNIK FARME: Sarajlija uzeo 50.000 evra

Bio sam nevaljao!