in

Kralja pretukli i skinuli golog?!

Nepoznati mladići su mu preprečili put, on je bio prinuđen da zaustavi svoj automobil. Napali su ga, skinuli i oduzeli mu automobil. Skinuli su ga do gole kože, i ostavili golog na sred puta, piše u saopštenju PR službe.

Voditelj Dejan Kralj navodno je pretučen vraćajući se iznenada iz emisije u kojoj je pričao o seksa na “Farmi”. On se naime prilikom gostovanja u emisiji “Vanredno izbacivanje” prisetio svog učesća u rijalitiju i priznao kako je imao seks iza sena. Isto tako je opleo po pevačicama i rekao da su navikle da dva do tri puta dnevno imaju seks i sada tamo kriziraju bez njega.

On je navodno nakon završene emisije krenuo svojim automobilom, kada je primetio da ga neko prati. Kako navode iz njegove PR službe, automobil je bio “prilepljen” uz njegov, pa nije mogao da pobegne.

“Nepoznati mladići su mu preprečili put, on je bio prinuđen da zaustavi svoj automobil. Napali su ga, skinuli i oduzeli mu automobil. Skinuli su ga do gole kože, i ostavili golog na sred puta. On je dugo stopirao, nakon čega ga je primio jedan čovek i odvezao kući. Dan posle toga proveo je kod psihijatra”, piše u saopštenju.

Izvor: Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Šaban Šaulić tražio da kao predgrupa na njegovom nastupu bude Alegro bend

Devojčica od godinu dana kupila auto na e-Bayu