in

LJUBAV CVETA: Prva fotka Sanije i Filipa van Farme

Starleta je na Tviter postavila sliku na kojoj sedi manekenu u krilo, želeći, verovatno, da pokaže da će njihova veza potrajati i u stvarnom svetu.

Stanija Dobrojević je objavila prvu zajedničku fotografiju sa svojim dečkom Filipom Panajotovićem koja je slikana van Farme. Starleta je na Tviter postavila sliku na kojoj sedi manekenu u krilo, želeći, verovatno, da pokaže da će njihova veza potrajati i u stvarnom svetu.

Stanija i Filip Panajotović su se upoznali na imanju u Lisoviću, a već posle desetak dana su se između njih pojavile simpatije, a zatim i ljubav. Njih dvoje su se tokom 110 dana voleli, svađali, mirili, plakali, a posle završetka rijalitija njih dvoje su odlučili, kako su i rekli, da svoju vezu nastave i u spoljnom svetu.

U utorak je Filip gostovao u emisiji „Narod pita“, a Stanija je bila iza kamera kako bi ga bodrila. Nakon završetka emisije su se fotografisali i starleta je prvu zajedničku fotografiju u spoljnom svetu objavila putem društvene mreže Tvitera.

U istoj emisiji, Filip je otkrio da je Stanija održala obećanje dato na Farmi da će voditi ljubav čim napuste imanje.

„Ja ću samo reći vredelo je čekati. Stvarno previše poštujem Staniju i nisam želeo da to bude na Farmi pred kamerama“, rekao je Filip.

Izvor: Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Šaban Šaulić tražio da kao predgrupa na njegovom nastupu bude Alegro bend

Devojčica od godinu dana kupila auto na e-Bayu