in

GLEDAĆEMO: Boki 13 pred kamerama postaje žensko!

Bojan Jovanovski odlazi u izolaciju zbog priprema za realizaciju „Mistik projekta“, koji obuhvata i rijaliti u kojem će promeniti pol.

Makedonski šoumen Bojan Jovanovski objavio je promotivni video kojim najavljuje „Mistik projekat“! Kako je Kurir već pisao, Boki 13 uveliko se sprema da se pred kamerama podvrgne operaciji promene pola, što će biti realizovano upravo u okviru ovog projekta, koji će biti sastavljen od niza različitih sadržaja i odvijaće se više godina.

– Boki je osmislio da napravi nešto veliko, posle čega će početi da padaju maske i što će srušiti sve tabue. Promo-video je najava samo dela sadržaja, a najšokantiji deo će biti rijaliti tokom kojeg će promeniti pol i uz koji je planiran i dokumentarni film. Reč je o jednom od najozbiljnijih svetskih projekata visoke produkcije, pa stoga Jovanovski uskoro kreće u izolaciju.

Do Nove godine bi sve trebalo da bude gotovo i spremno za emitovanje u više balkanskih zemalja i u Turskoj. Celu priču pratiće i objavljivanje muzičkog albuma na tri jezika – srpskom, engleskom i turskom – otkriva naš sagovornik.
Pozvali smo Jovanovskog, koji nije želeo da otkriva mnogo detalja.

– Jedva čekam da projekat zaživi, osmišljen je da traje nekoliko godina. Sigurno je da će posle ovoga svi oni koji lik Bokija 13 nisu ozbiljno shvatali uvideti da nisu bili u pravu – rekao je šoumen za Kurir. Premijera internacionalnog projekta biće u Beogradu, ali će se tačan datum znati tek kad on bude realizovan do kraja.

Izvor: Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Bio sam nevaljao!

ISKORISTI ME: Poslušajte novu Akijevu pesmu