in

LJUBINA ĆERKA: Nisam pobegla od kuće i nisam trudna!

“Kod drugarice sam, kakav beg, sklonila sam se zbog strica, razgovarala sam sa majkom, nismo u svađi. I nisam trudna, dokle da ponavljam?!”, izjavila je maloletna Aleksandra.

Nakon čitave pomame oko navodne trudnoće i odlaska od kuće, oglasila se i sama Aleksandra (17), ćerka bivše framerke Ljube Pantović, kako bi demantovala sprekulacije medija da je u svađi sa majkom i da je pobegla od kuće, i navodi da je u stvari prespavala kod drugarice zbog lošeg odnosa sa stricem.

Maloletna Aleksandra kaže i da nije u drugom stanju, i dodaje da nikakav lekarski dokument koji to potvrđuje ne postoji.

– Kakav beg od kuće, kod drugarice sam! I sami znate da nisam u dobrim odnosima sa stricem, pa sam se malo sklonila. I nisam u drugom stanju, dokle ću to ponavljati? Papir koji se pojavio u javnosti iz KBC Zvezdare, a potvrđuje moju trudnoću, krivotvoren je! – rekla je Ljubina ćerka za “Blic”.

Sedamnaestogodišnja Aleksandra objašnjava i to da nije u lošim odnosima sa majkom Ljubom, i da čeka da joj otac izađe iz zatvora kako bi se preselila kod njega.

– Pričala sam sa majkom, ona jeste bila u šoku kada je saznala sve, što je i prirodno, ali se ona i ja nismo svađale. Još ćemo razgovarati, a kad tata dođe iz zatvora videćemo šta ćemo, pošto ču ja da živim kod njega. Imam pravo da sa petnaest godina biram kog kog ću roditelja, a ja uskoro punim sedamnaest – rekla je Aleksandra.

Kik-bokserka, s druge strane, po izlasku sa “Farme” odbila je da priča i komentariše bilo šta na ovu temu, vidno iznervirana.

– Ništa ne možete da me pitate, ja ću javno pozvati novinare onda kad budem imala dovoljno informacija. Izboriću se sa ovim, šta god da je u pitanju. Jako je ružno kad novinari nisu etični, iznose laži i neistine i neproverene informacije. Ružno je što se ovakve stvari željno iščekuju – izjavila je Ljuba za Telegraf.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

ISKORISTI ME: Poslušajte novu Akijevu pesmu

Izgubio si želju za seksom?