in

MISTERIJA 007: Tajni susret Nataše Bekvalac i Džejmsa Bonda!

Glumac došao na otvaranje bašte restorana, čiji je suvlasnik pevačica, tek kad je saznao da su otišli svi novinari kako bi uživao u zabavi.

Letnja bašta restorana „Ke pasa“ u Beogradu počela je preksinoć s radom. Na žurki povodom svečanog otvaranja dogodio se tajni susret između glumca Pirsa Brosnana i Nataše Bekvalac, koja je, kako saznajemo, suvlasnik restorana, odnosno ima 20 odsto akcija. Njihovo upoznavanje niko nije zabeležio jer je holivudski superstar i jedan od najboljih agenata 007 došao tek kad je saznao da su sve novinarske ekipe otišle.

– Nataša je stigla na zabavu oko deset sati u društvu svoje sestre Kristine i portparola. Pirs je došao posle ponoći, kad su već svi foto-reporteri napustili objekat. Tako je izbegao da se slika, a i na miru je mogao da se upozna s Natom, jednom od suvlasnica restorana – otkriva naš izvor.

Među javnom ličnostima kao gosti Bekvalčeve bili su Ivana Nešović, Danijela Vranješ, Vesna Stanojević, Stefan Koković, Zoran Bašanović, Srđan Srećković i Vuk Brajović.

Izvor: Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

ISKORISTI ME: Poslušajte novu Akijevu pesmu

Izgubio si želju za seksom?