in

Seka, Seve, Dino i Sergej Trifunović žiri “X faktora”!

Seka će braniti boje “folkera”, Sergej je tu da svojim “oštrim jezikom” doprinese atmosferi, a Dino i Severina će podići gledanost u regionu jednog od najvećih šou-programa na svetu.

Članovi žirija jednog od najgledanijih šou-programa na svetu “X faktora” biće Seka Aleksić, Sergej Trifunović, Dino Merlin i Severina! Naime, Seka će braniti boje “folkera”, Sergej je tu da svojim oštrim jezikom doprinese atmosferi, a Dino i Severina će podići gledanost u regionu. Dogovor sa Severinom je postignut, dok su pregovori sa Sekom, Dinom i Sergejem u završnoj fazi, saznaje “Informer”.

– Posle odustajanja Gorana Bregovića, koji se opravdao brojnim zakazanim koncertima po svetu i ogromne sume za honorar koju je tražio menadžment Zdravka Čolića, Željko Mitrović okrenuo se Sergeju Trifunoviću, koji bi trebalo da bude srpska verzija Sajmona Kauela. Njegov “nadrndani stav” se potpuno uklapa u koncepciju ovog programa- izjavio je pouzdani izvor.

Budući da je šou da bude regionalan, “Pink” je započeo pregovore sa Dinom i Severinom. U menadžmentu Merlina navode da pevač neće biti član žirija, budući da ima obaveze oko novog albuma. Ipak, izvori tvrde da je u pitanju cena koju pevač traži za ulazak. S obzirom da će u programu biti i narodnjaka, producenti su pozvali Seku, koja je pravi predstavnik i verno će braniti boje “folkera”. Kao poslednji član, navodi se Severina, koja će svojom popularnošću doprineti gledanosti programa.

Podsetimo, ovaj šou-program počinje sa prikazivanjem od oktobra na TV “Pink”. Bregović je za učešće producentima tražio 100.000 evra, a Zdravko Čolić 200.000.

Izvor: Telegraf

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

ISKORISTI ME: Poslušajte novu Akijevu pesmu

Izgubio si želju za seksom?