in

Stanija, ipak, bila trudna na Farmi?

Folk pevačica Goca Božinovska tvrdi da je Stanija Dobrojević bila trudna na Farmi, odnosno da je imala “virus od kojeg je ona rodila troje dece”.

Jedna od informacija koja se provlačila tokom trajanja Farme 4 bila je i ona u vezi sa zdravstvenim stanjem Stanije. Špekulisalo se da je čak zatrudnela, ali kada se vratila od lekara saopšteno je da je to bila “lažna uzbuna”.

Da li?

Odgovarajući na pitanja gledalaca u emisiji TV Pink “Narod pita”, u petak uveče, Goca Božinovska je zagolicala maštu publike u vezi sa tom Stanijinom “bolešću”, odnosno zdravstvenom stanju.

“Kada sam bila na intervjuu, posle mene je došla Stanija i čim je ušla rekla je: ‘Kakav sam šou napravila mogla je i beba da se rodi’. Tada su joj rekli da ćuti i da nikome ne priča. To je razlog mog pomeranja od Stanije, a ne mržnja. Tad je povezala da ja nešto znam”, ispričala je Goca Božinovska, mada nije baš jasno na koji period trajanja rijalitija misli.

Potom je dodala i ovo: “Stanija je na imanju u Lisovićima imala isti virus koji sam ja preležala tri puta – kada sam rodila svoje troje dece”.

Kako je Stanija tako brzo izlečila “virus” ostaje misterija…

Božinovska je otkrila još neke detalje u vezi sa Stanijom. Folk pevačica, naime, poznaje bivšeg starletinog dečka čiji je nadimak “Šareni”, koji je, inače, dobar drugo njenog sina.

“Ona je bila u vezi sa jednim divnim dečkom i lepotanom, Stanija ga je čak pozdravljala, gledajući u kamere i govorila meni: ‘Kad bi se moja ljubav setila da dođe ovde pored ove šumice’…”, rekla je Božinovska.

Kaže i da ju je branila, jer je, između ostalog, znala njenog dečka, a da je bila šokirana kada je saznala da je otpočela vezu sa Filipom Panajotovićem na Farmi.

“Bilo mi je čudno kad sam videla da je sa Filipom, jer sam znala da je bila sa Šarenim, on me je čak zamolio da obratim pažnju na nju”, rekla je Goca.

Izvor: Mondo

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

ISKORISTI ME: Poslušajte novu Akijevu pesmu

Izgubio si želju za seksom?