in

Pogledajte prvi spot Nevene Božović

Zvezda „Prvog glasa Srbije“ predstavila je svoju novu pesmu „Pogledaj me“, a pored mlade pevačice najveću pažnju izazvao je dolazak porodice Đoković: Dijane, Srđana i Đorđa.

Mlada i talentovana pevačica, finalistkinja “Prvog glasa Srbije” i ovogodišnja predstavnica Srbije na “Evrosongu”, Nevena Božović predstavila je medijima, prijateljima i mnogobrojnim kolegama spot za pesmu “Pogledaj me”.

Pesmu “Pogledaj me” radila je Aleksandra Kovač (muzika i tekst, prim. aut.), dok je za aranžman bio zadužen Roman Goršak, a spot za ovu numeru režirao je talentovani fotograf Nemanja Novaković.

Na Neveninoj promociji su se, kako bi joj pružili podršku, pojavili i učesnici “Prvog glasa Srbije”: Ivan Petrović, Saška Janković, Sara Jovanović, Sanja Dimitrijević, kao i režiser Peđa Marković, Danijel Pavlović, Duška Lučić, Ana Bebić i Filip Mitrović i glumac Bojan Perić.

Najveću pažnju izazvao je dolazak porodice Đoković: Dijane, Srđana i Đorđa, dugogodišnjih prijatelja Nevenine porodice.

– Presrećna sam. Ostvario mi se san, oduvek sam želela da sarađujem sa Aleksandrom Kovač. Pesma je predivna i spot takođe. Nadam se da će se i svima vama svideti barem upola koliko se dopada meni. Hvala i Nemanji Novakoviću za divnu ideju i odličan spot, mojoj porodici i svim saradnicima. Snovi mi se konačno ostvaruju – rekla je uvek nasmejana Nevena Božović.

Mlada pevačica je za Telegraf rekla da prvo želi da promoviše svoj novi singl i da se nakon toga odmori. Nevena je, takođe, istakla da bi volela da u što skorije vreme snimi novi album.

– Ja bih volela da to bude uskoro, ali se to nikada ne zna. U septembru svakako očekujte još novih pesama – rekla je zvezda “Prvog glasa Srbije”.

Pogledajte prvi spot Nevene Božović za pesmu “Pogledaj me”:

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Goga Sekulić: „Ne znam kako ću preživeti! Suprug mi je umro na rukama“

Srbin (Travolta) juri Amerikanca (De Niro)