in

GOSPOĐA: Saška Karan reperu pokazala srednji prst!

Pevačica je, iznervirana što je reper naziva lažov, umesto da mu odgovori rečima, pokazala reperu srednji prst i rekla mu da je nekulturan.

Saška Karan, pevačica i učesnica Farme, pokazala je reperu Ša srednji prst! Naime, u emisiji „Narod pita“ koja je posvećena fijaliti šou Farma, a koja se emituje uživo, gosti su bili Saška Karan i reper Nenad Aleksić Ša, koji su se često svađali na imanju u Lisovićima.

Dvoje bivših cimera izgleda nije mogao da zakopa ratne sekire i iza sebe ostave sve što su ružno izgovorili jedno drugome, pa je tako svađa nastavljena i u studiju. Iako je pevačica rekla da ju je sramota zbog svih svađa i izgovorenih reči na Farmi i da ju je stid zbog toga, žestoko se posvađala sa reperom i nedolično mu gestikulirala.

Naime, dok je pevačica odgovarala na pitanje jedne gledateljke koja je kritikovala Saškino ponašanje, Ša ju je prekidao i dobacivao da je lažov. U studiju je nastala opšta svađa i nastavljeno je vređenje.

„Ti si đubre“, uzvratila je Saška i dodala da je čula da on ima telohranitelje i da ne može gradom da ide sam.
„Ja imam telohranitelje?!“, rekao je zaprepašćeno Ša.
„Da, ti si loš i pokazao si da si jedan ološ“, rekla je Saška.

Na kraju je Saška vidno iznervirana pokazala srednji prst reperu i rekla mu da je on nekulturan, što nikako ne može biti manir jedne gospođe.

Cela emisija je protekla u žestokim prepirkama, a pevačica je čak u jednom trenutku zapretila reperu da će do kraja emisije „dobiti štiklu“.

Izvor: Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Mirjana Karanović glumi majku Nikole Tesle

Ja sam bio bilijarder..čitav minut!