in

Pogledajte Karleušu kad je bila mala!

Pevačica je na svom Tviter profilu postavila fotografije iz detinjstva, a sa ovih slika na kojima ona ima šest godina teško da bi neko prepoznao Jelenu.

Ko bi rekao da će od namrštene devojčice postati jedan od najvećih srpskih seks-simbola? Simpatični mrgud koji je tada imao šest godina je Jelena Karleuša, a njeni fanovi su sa oduševljenjem dočekali ove fotografije koje je pevačica postavila na svom Tviter profilu.

Da podsetimo, Karleuša je odrasla na Novom Beogradu, kao dete razvedenih roditelja – poznate novinarke i uglednog policijskog inspektora. U školi je svirala flautu, a na ovim slikama ima tek šest godina.

Karijeru je započela davne 1995. godine, pevajući narodne pesme “Ogledalce”, “Ženite se momci”, da bi se kroz godine njen ukus menjao u folk, zatim pop, a danas i elektro-pop.

Publika je izrazito podeljena kada je u pitanju ova pevačica – jedni je fanatički vole, dok je drugi opsesivno mrze, međutim, zanimljivo je to što ona zaista nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

U žiži interesovanja je i zbog rivalstva sa koleginicom Cecom Ražnatović, prema kojoj ne krije netrpeljivost, što izaziva burne reakcije Svetlaninih obožavalaca. Ne libi se da oštro kritikuje društvo i državni vrh, zalaže se za seksulanu jednakost i prava LGBT zajednice, te je redovno na tapetu mržnje i negodovanja.

U centru pažnje je bila i zbog najkomentarisanijeg koncerta na ovim prostorima. O njemu su pričali oni koji su bili tamo, oni koji nisu bili, ali i oni koje ona uopšte i ne zanima. U pitanju je Ušće i “Viva la Diva show“, koji je izazvao burne reakcije i postao svojevrsni medijski fenomen.

Njeni najvatreniji obožavaoci kažu da je mala i namrgođena devojčica izrasla u zanosnu plavušu sa duhom Don Kihota koji ne prestaje da se bori, s tim što ona neretko bije bitku protiv celog sveta.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Mirjana Karanović glumi majku Nikole Tesle

Ja sam bio bilijarder..čitav minut!