in

TUGA: Goga u crnini stigla u Srbiju!

Pevačica je u utorak u 17 sati doputovala iz Nemačke, kako bi u petak u 13 sati na Orlovači sahranila pokojnog muža Igora Ramovića.

Pevačica Goga Sekulić, čiji je suprug Igor Ramović preminuo u nedelju od raka pankreasa, doputovala je u utorak u 17 časova sa svekrvom iz Nemačke i navodno dovezla Igorovo telo, kako bi bio sahranjen u Srbiji. Pevačica je u crnini bila vrlo potresena i uplakana, a novinarima nije želela da daje izjave.

– Molim vas da me razumete i ništa ne pitate – rekla je kratko Goga.

Sekulićevu i Igorovu majku sačekao je pevačicin prijatelj koji ih je odvezao u stan na Zvezdari. Inače, pretpostavlja se da je Igor preminuo od prevelike upotrebe steroida, budući da je poslednje tri godine intenzivno koristio hormonske preparate za povećanje mišićne mase, koji nose veliki rizik za oštećenje organa. Kako mediji navode, Igor će najverovatnije biti sahranjen u petak na Orlovači u 12 časova, što je potvrdio i Igorov otac Zoran Ramović.

Podsetimo, Igor Ramović je preminuo u nedelju u nemačkoj bolnici od raka pankreasa. Goga i Igor, koji je bio kum Marka Miškovića, venčali su se pre dva meseca i samo nedelju dana nakon svadbe su saznali za opaku bolest.

Izvor: Telegraf

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Mirjana Karanović glumi majku Nikole Tesle

Ja sam bio bilijarder..čitav minut!