in

Goga: Kad Igora nema, ne trebaju mi ni njegove pare!

Ja sam njega volela i ako nemam njega, ne treba mi nijedan cent njegovih para.

Goga Sekulić, koja je prekjuče doputovala iz Nemačke dopremivši u Srbiju telo pokojnog supruga Igora Ramovića, navodno će se odreći svog dela nasledstva posle smrti supruga. Pevačica je, nezvanično, jasno naglasila Igorovoj majci, s kojom je boravila u Nemačkoj, da je ne zanimaju Igorov novac i nekretnine i da će se svog dela odreći u korist njegove dece, nezvanično se saznaje.

“Kada je Igor preminuo u Nemačkoj, Gogi nije ni na kraj pameti bilo da uopšte razmišlja o podeli njegove imovine. Međutim, kada je videla da se u domaćim medijima provlači i ta tema, bilo joj je veoma neprijatno i odmah je pozvala Igorovu majku Zoricu. Rekla joj je da će se odreći svog dela jer ne želi da decu svog voljenog supruga uskrati za bilo šta. Preneli su mi da je svekrvi rekla: Ja sam njega volela i ako nemam njega, ne treba mi nijedan cent njegovih para”,. Bez ozbira na to što su ona i Ramović bili u braku, Goga smatra da bi bilo nemoralno da se uopšte pojavi na ostavinskoj raspravi, s obzirom na to da je njen suprug imao dvoje dece, za koju je živeo i radio”, ispričao je izvor, koji je zamolio da mu ne pominjemo ime.

Inače, Sekulićeva kao venčana supruga ima pravo na trećinu njegovog celokupnog imetka, dok preostali deo ravnopravno dele Igorova deca. Pevačica nije potvrdila ovu informaciju.

Igor Ramović, koji je iznenada preminuo u četrdesetoj godini od raka pankreasa, biće sahranjen sutra u 13 časova na beogradskom groblju Orlovača. Njega će na večni počinak ispratiti porodica i brojni prijatelji.

Izvor: Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Čudå su mögućå: Amerikanac Majk se iz kome probudio kao Johan i govori samo švedski

Baci kosku!