in

LETNJI HIT: Knez i Nigor snimili novi spot!

Brzu pesmu prate kadrovi najegzotičnijih mediteranskih užitaka – od mora i sunca preko ribe, vina i maslina do svega dugog što je simbol crnogorskog primorja.

SVI U MONTENEGRO! – poručuju Nenad Knežević Knez i Igor Lazić Nigor, koji su snimili novi spot za pesmu “Ljeto je” u kojoj su prikazane neke od najlepših destinacija Crne Gore i primorja, a koja pretenduje da ove sezone bude pravi hit.

Brzu pesmu prate kadrovi najegzotičnijih mediteranskih užitaka – od mora, sunca preko ribe, vina, maslina i svega što je simbol Crne Gore.

Knez i Nigor pesmu i spot su duetski snimili pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma Crne Gore i “Montenegro Wild Beauty” u cilju promocije crnogorskog primorja.

– Sva vrata Crne Gore leti su širom otvorena. A ima ih mnogo. Mediteranski opušteno i slovenski široko, leto se ovde baškari i širi, pa zahvata i dobar deo proleća i, često, dobar komad jeseni. Raskošno ljeto, idealno za sve varijante odmora, provoda, istraživanja i avanture. Uživajte kombinujući more i planinu, plivanje i penjanje, krstarenje vodom i kopnom, urbano i seosko, moderno i drevno, neizvesno sa proverenim, dnevnu i noćnu zabavu, luksuzni i katunski smeštaj, domaću i svetsku kuhinju – navedeno je u opisu ispod samog spota.

Pogledajte kako sve to izgleda kada se “spakuje” u tri i po minuta:

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Čudå su mögućå: Amerikanac Majk se iz kome probudio kao Johan i govori samo švedski

Baci kosku!