in

VENDI OBRUKALA ERU: Ne zna koju slavu slavi

Ne meri se vera tim šta ti slušaš. Ako ti slaviš Markovdan, a ne znaš ko je sveti Marko, rekla je folkerka.

Vesna Vukelić Vendi i Era Ojdanić žestoko su se suprostavili zbog Stanije Dobrojević zbog toga kako se predstavlja srpstvo. U večerašnjoj emisiji Narod pita gledaoci su se javljali i zamerili Eri što je napao Staniju da nije prava Srpkinja jer ne sluša srpske pesme. Vendi je stala u odbranu starlete i očitala lekciju folkeru šta znači srpstvo.

„Stanija ne voli ništa što je sveto i srpsko. Čim krenu narodnjaci ona odmah ode. Ova Srbija je svakom raširila ruke i privila ih, pa poštuj tu Srbiju“, rekao je Era.

Vendi je objasnila da Stanija i drugi nisu hteli da dođu u Srbiju i da ona ništa nije kriva. „Matica Srbija mora da primi sve ljude. Ona nije naučila da sluša tu muziku. Ne brani se tako srpstvo. Kako se brani srpstvo, ako ne znamo koju slavu slavimo“, branila je Vendi Staniju.

„Ona mora da zna pesmu Igrale se delije nasred zemlje Srbije“, bio je izričit Era.

„Ne meri se vera tim šta ti slušaš. Ako ti slaviš Markovdan, a ne znaš ko je sveti Marko, evanđelista Marko. Tako se brani srpstvo, a ne demagogija i šajkača“, rekla je Vendi Eri. Folkerka je rekla i to da su ostali farmeri napali Staniju  jer je individua i nije htela da se priključi kolektivizmu i da su joj samo tražili zamerke jer je odskakala od njih.

Stanija je na svom Tviter nalogu napisala da je Vesna Vukelić Vendi sve objasnila umesto nje. Starleta će sutra biti gost u emisiji Narod pita zajedno sa Majom Nikolić, pa će verovatno odgovoriti Eri da li je neradnik, zašto ne sluša narodnjake i kako se predstavlja srpstvo.

 

Izvor: Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Čudå su mögućå: Amerikanac Majk se iz kome probudio kao Johan i govori samo švedski

Baci kosku!