in

Kako da se izvučeš sa dosadnog sastanka

Želiš da pobegneš sa sastanka na kome se osećaš neprijatno? Evo kako da to uradiš, a da ga ne povrediš.

Izašla si na sastanak sa nekim i on je zaista divna osoba, ali nemate zajedničkih tema, što čini da se oboje osećate neprijatno. Naravno, ne želiš da samo ustaneš i odeš, jer bi ga na taj način povredila i napravila još neprijatniju situaciju.
Reci mu istinu. Objasni da jednostavno ne osećaš povezanost i da je bolje da ne odugovlačite ako vam već ne ide. Izvini mu se i reci da si uživala u njegovom društvu, ali da jednostavno nema „hemije“ između vas.

Ako ne želiš ovo da mu kažeš, reci da se ne osećaš dobro i da moraš da ideš. Međutim, ako ovo uradiš on neće shvatiti da ne želiš više da izlaziš sa njim, pa će te verovatno opet pozvati.

Svojim ponašanjem mu pokaži da se ne osećaš prijatno na sastanku. Nemoj se smejati na svaku njegovu reč i potrudi se da izgledaš ozbiljno. Moguće je da će ga zanimati zašto se tvoje raspoloženje promenilo, tako da će zapravo on biti onaj ko će započeti temu, piše Kenedianliving.

Daj mu do znanja da ste potpuno različiti tako što ćeš započeti razgovor o nekoj temi o kojoj imate potpuno suprotna mišljenja. Ako ti ništa drugo ne padne na pamet, pitaj ga kakvu osobu želi da ima pored sebe, a zatim objasni da ti nisi takva.

Ako je momak zaista pristojan i dobar, ali jednostavno te ne privlači, predloži mu da ostanete prijatelji. Neće vam biti lako da se odmah ponašate kao prijatelji, ali kada prođe neko vreme, možda ćete se sjajno družiti.

Ako je on super osoba, ali te emotivno ne privlači, stavi mu to do znanja. Ako nije baš zaljubljen u tebe, možeš da ga upoznaš sa nekom svojom drugaricom. Tako će znati da zaista imaš dobro mišljenje o njemu, ali da ne gajiš nikakva dublja osećanja.

U svakom slučaju, preporučujemo ti da budeš iskrena. Znamo da je to ponekad strašno teško, posebno ako ono što treba da saopštiš nije srećna vest. Ipak, bolje je da iskreno kažeš o čemu je reč, kako biste oboje znali kako stoje stvari između vas.

Izvor: Mondo

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Ja sam bio bilijarder..čitav minut!

Dečko, ma gde si ti pošao?