in

Seka Aleksić Veljku napravila gala žurku

Pevačica organizovala zabavu pored bazena svoje vile u Staroj Pazovi, kojoj je prisustvovalo 50 prijatelja.

Seka Aleksić mužu Veljku Piljikiću organizovala je gala slavlje povodom njegovog 30. rođendana. Ona je pre dve večeri okupila 50 njihovih najbližih prijatelja u bašti vile u Staroj Pazovi. Iako je pevačica želela da Veljka iznenadi žurkom, njen plan je propao, ali se Piljikić ipak nije mešao u organizaciju.

Nije štedela
Već od jutarnjih sati počela je gužva u Sekinom domu. Dolazili su dekorateri, kuvari, konobari. Stolovi su postavljeni u deo bašte pored bazena, a pojedini su bili prekriveni baldahinom. I sve je bilo u belom, od stolica, vaza, pa do cveća u njima. Bilo je jasno da Seka nije štedela pare, već da je samo jedno želela – da zabava bude sjajna.

Torta i vatromet
– Žurka je bila vrhunska. Svi su bili dobro raspoloženi. Hrana koju su spremali kuvari iz jednog poznatog beogradskog restorana bila je izvrsna, a najviše se pio šampanjac „moet“. U ponoć je izneta torta, što je propraćeno velikim vatrometom – kaže jedan od prisutnih. Na žurki je pevao Adil, ali se i domaćica latila mikrofona. Atmosfera je bila toliko dobra da su pojedini gosti skočili u bazen, a slavlje se završilo pred zoru.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Ja sam bio bilijarder..čitav minut!

Dečko, ma gde si ti pošao?