in

Sin Željka Mitrovića kolima ubio devojku?

Devojku A.B.(17) sinoć usmrtio automobi na pešačkom prelazu u Ustaničkoj ulici. „Alo“ piše da je automobil vozio sin vlasnika TV Pink Aleksandar Mitrović(20).

Beogradski mediji pišu da se mladić koji je vozio „bmw“ nije zaustavio nakon što je udario devojku već da je produžio Ustaničkom ulicom ka Dušanovcu.

List „Alo“ navodi da se Aleksandar jutros oko 2 sata ipak prijavio policiji.

On je prema pisanju lista u stanicu policije došao sa ocem Željkom Mitrovićem.

Nesreća se dogodila oko 23 časa u Ustaničkoj ulici kod okretnice autobusa 31 i 17.

Beogradski mediji pišu da se vozač automobila kretao velikom brzinom prema gradu kada je na pešačkom prelazu naleteo na devojku. Od siline udara, njeno telo je završilo dvadesetak metara dalje od pešačkog prelaza.

List „Kurir“ precizira da je automobil marke „bmw“ išao brzinom većom od 100 kilometara na čas, i to u ulici u kojoj je ograničenje 40 kilometara na sat.

Vozač BMW, koji je, prema svedočenju očevidaca, bio izuzetno mlad, nije se zaustavio posle udarca, već je, ne smanjujući brzinu, produžio Ustaničkom ulicom ka Dušanovcu. On se ubrzo predao policiji u prisustvu svog advokata.

Očevici tragedije kažu da je devojka prelazila ulicu na pešačkom prelazu, ali niko sinoć nije mogao da potvrdi kome je bilo uključeno zeleno svetlo na semaforu.

Oni tvrde da se BMW iznenada pojavio pošto se sjurio niz Ustaničku ulicu, iz pravca Bulevara kralja Aleksandra, izuzetno velikom brzinom i da zbog toga devojka nije imala nikakve šanse da ga izbegne.

Vijest-246

Izvor: Mondo

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Ja sam bio bilijarder..čitav minut!

Dečko, ma gde si ti pošao?