in

Opsada Budve: Za Cecin nastup rezervacija stola 500 eura, a separe 3.000 evra!

Cecini fanovi iz svih krajeva Crne Gore ne žale da daju pare za miljenicu, a najskuplji separe košta 3.000 evra, dok su oni manje eksluzivni 1.000. Stolovi su 500 evra i ne treba da čudi što su cene rezervacije toliko visoke, budući da je ona jedna od najtraženijih zvezda.

Srpska pevačica Ceca Ražnatović nastupiće u nedelju u popularnoj budvanskoj diskoteci “Top Hill”, a za separe koji gleda pravo na binu potrebno je izdvojiti čak 3.000 evra! Naime, Svetlana je izaizvala haos u Budvi, a karte su već rasprodate, jer svi žele da prisustvuju ovom spektaklu na kojem će Ceca publici preneti delić atmosfere sa koncerta na “Ušću”.

Njeni fanovi iz svih krajeva Crne Gore ne žale da daju pare za miljenicu, a najskuplji separe košta 3.000 evra, dok su oni manje eksluzivni 1.000. Stolovi su 500 evra i ne treba da čudi što su cene rezervacije toliko visoke, budući da je ona jedna od najtraženijih zvezda.

Podsetimo, tokom vidovdanskog koncerta na “Ušću” vladala je potpuna pometnja, budući da je koncert izazvao zemljotres. Nakon toga, Ceca je napravila odličnu žurku za 20.000 ljudi u Republici Srpskoj.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Memo: “Stanija plači, razvalio sam te!”

Odeća koja menja boju?