in

Šta on očekuje od vašeg prvog odnosa

Imaš novog dečka i želiš da ostaviš dobar utisak kada prvi put budeš spavala sa njim? Evo šta da radiš kako biste oboje bili zadovoljni.

On očekuje da budeš aktivna: nemoj sav „posao“ da prepuštaš njemu. Pošto je to vaš prvi seksualni odnos, ne moraš da izvodiš akrobacije u krevetu, ali nikako nemoj samo da ležiš i čekaš da se sve završi. Udovoljavajte jedno drugom jer ćete samo na taj način oboje uživati.
Ne budi nezadovoljna svojim telom. Nema potrebe da se sakrivaš ispod posteljine, gasiš sva svetla i slično. Dozvoli sebi da uživaš! Na kraju, ako ste već u vezi, svakako će te nekad videti bez odeće. Zato, neka vidi sve prvi put i kasnije će vam oboma biti lakše.

Prvi seksualni odnos sa novim dečkom može da bude napet i erotičan, ali je i obeležen očekivanjima.

Sigurno ćete oboje biti nervozni i napeti u želji da sve prođe kako želite. Ipak, nervoza može da ima negativne rezultate: izostanak erekcije ili prevremenu ejakulaciju. Zato se oboje potrudite da se opustite što više možete.

U slučaju da dođe do neke od ovih nepoželjnih situacija, daj mu do znanja da je to normalno i da se dešava. Budi iskrena i otvoreno razgovaraj sa njim. Ako odreaguješ previše dramatično, velike su šanse da će želeti da pobegne od tebe.

Daj mu do znanja šta ti prija, a šta ne! S obzirom na to da ti je to prvi seksualni odnos sa njim, on ne može da zna šta ti voliš, a šta ne. Zato mu daj do znanja šta ti prija. Uzdah će mu, npr. „objasniti“ da stvari radi kako treba.

Nakon odnosa nemoj da dozvoliš sebi izlive emocija. Što ti opuštenije pristupiš svemu, to će on više biti očaran tobom. Naravno, nema potrebe da se pretvaraš kao ti noć sa njim ništa nije značila, već mu pogledima stavi do znanja da ti znači.

Izvor: Mondo

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Memo: „Stanija plači, razvalio sam te!“

Odeća koja menja boju?