in

Ena pružila Staniji ruku posle svađe zbog Kačara

Nekadašnje suparnice razgovarale pred kamerama prvi put pošto je Popovu bivši dečko Gojko Kačar varao s Dobrojevićevom.

Ena Popov i Stanija Dobrojević suočile su se prvi put nakon žustrih svađa zbog bivšeg dečka Gojka Kačara! I to uživo pred kamerama u emisiji „Farma, narod pita“. Ni jedna ni druga nisu mogle da izbegnu ovo „vatreno krštenje“, pošto je voditeljki zapalo da ugosti bivšu farmerku, ali i svoju nekadašnju suparnicu.

– Došao je red da Stanija gostuje, a Ena vodi emisiju. Kad su joj organizatori rekli da će ugostiti ovu farmerku, voditeljka se nije bunila, rekla je da je to posao i da će ga ona odraditi. Iako se starleta trudila da uđe u priču s njom pre emisije, ali i posle nje, Popova ju je uporno ignorisala.

U jednom trenutku Stanija je čak i krenula nešto da je pita, na šta je Ena rekla da će sve što treba ispričati u studiju. I zaista, dok su kamere bile uključene, prema gošći je bila ljubazna. Međutim, čim su se isključile, prestala je da se obazire na Stanijine pokušaje da joj se obrati – otkriva Kurirov izvor koji se zadesio na licu mesta.
Pozvali smo voditeljku da nam ispriča kako je protekao susret s bivšom suparnicom, a ona nam je kulturno odgovorila:

– Svaku emisiju doživljavam kao novi izazov, a pošto se ovim poslom bavim već 12 godina, sebe smatram profesionalcem i shodno tome uvek se trudim da budem na visini zadatka – kaže Ena.

Stanija nam je potvrdila da ju je Ena dočekala kako i dolikuje.
– Ta priča je daleko iza nas, Ena je bila skroz profesionalna. U emisiji sam uživala ugled i poštovanje. Hvala gledateljkama koje su zvale i upućivale mi samo reči hvale. Sve je bilo u najboljem redu.

Izvor: Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Dečko, ma gde si ti pošao?

Karleuša uzvraća udarac!