in

JIL: Rođendanska žurka za pamćenje! (VIDEO)

Kako se organizuje prava rođendanska žurka i kako se cene svoji gosti, pokazala je ekipa kluba “Jil” iz Bijeljine, koja je povodom prvog rođendana priredila žurku za pamćenje.

Odličnu atmosferu, napravili su DJ Veki i DJ Erke iz Novog Sada kao i Jesters Bend, a vrhunac večeri je nastao kada iza ponoći u klub ušli trubači, koji su atmosferu doveli do usijanja.Ovo je na neki način bilo odlično zagrevanje za sabor trubača u Guči koji sledi, jer su organizatori rođendana upriličili atmosferu sa pomenutog sabora u svom klubu “Jil”, što se ispostavilo kao pun pogodak.

Pored toga što su se trudili da naprave odličnu proslavu, što su moramo priznati I uspeli, ovaj klub je zajedno sa portalom “Balkan Lifestyle” sretnim gostima poklonio romantični vikend na Zlatiboru kao i dvije povratne karte za Crnu Goru, a sve u saradnji sa turističkom agencijom “Semberija Transport”.

Žurka je potrajala do samog jutra, a vlasnici kluba su ostalim ugostiteljima održali dobru lekciju kako se organizuje dobra zabava I sasvim sigurno, postavili visoke standard u istoj.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Dečko, ma gde si ti pošao?

Karleuša uzvraća udarac!