in

KRAJ: Bojana varala Vladimira Stojkovića

Bivši golman Partizana podneo zahtev za okončanje četvorogodišnjeg braka jer je saznao da ga je supruga varala.

Četvorogodišnji brak Bojane i Vladimira Stojkovića sad je definitivno gotov.

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, zahtev je podneo bivši golman Partizana jer je došao do informacija da ga je žena varala. Kako se već izvesno vreme priča, do Stojketa je stiglo da se Bojana tajno viđala s drugim muškarcem.

– Stojkoviću ne pada na pamet da oprosti ženi. Njihov razvod je u toku, uskoro će biti i zvanično slobodni. Čvrst je u nameri da se brak okonča jer prevaru ne može i neće da oprosti. Iako je Bojana pokušala da sredi situaciju, on je pronašao čvrste dokaze da mu nije bila verna – kaže naš izvor blizak još zvaničnim supružnicima.

Ni Bojani nije lako, ali se pomirila sa činjenicom da je njenom braku došao kraj. Njima svakako nisu cvetale ruže i već duže vreme su preživljavali ozbiljne krize. Sad nije bilo reči o tome da se situacija reši.

Fudbaler je potvrdio naše saznanje.

– Tačno je da se Bojana i ja razvodimo. Sudski postupak je u toku i uskoro će biti završen. Odlučili smo da se sporazumno razvedemo. Za oboje je tako najbolje. Pokušavali smo nekoliko puta da spasemo brak, ali nam nije išlo. Ostali smo u dobrim odnosima. Nas dvoje se ovim povodom više nećemo oglašavati i molimo vas da imate razumevanja – rekao nam je Stojković.

Podsećanja radi, Stojkovići su najveću bračnu krizu imali krajem 2011. Tad su bili na korak od razvoda zbog njegove prevare. Kako se pričalo, bilo je i fizičkog maltretiranja, zbog čega je Bojana potražila pomoć policije, ali su posle dvomesečnog haosa ipak jedno drugom dali novu šansu. Ona nije dugo trajala i sad je kraj konačan.
Stojkovići imaju dvoipogodišnjeg sina Lava.

Izvor: Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Dečko, ma gde si ti pošao?

Karleuša uzvraća udarac!