in

Popularna pevačica sada izgleda potpuno drugačije!

Kako izgleda kada neko radi na sebi, najbolje se može videti na primeru pevačice Maye Berović.Od kako se pojavila na našoj estradnoj sceni, Maya se trudila da sa svakim novim cd-om izgleda bolje i lepše.

Iako nekada zanosna crnka, Maya Berović ovih dana je sve bliže tome da postane plavuša.Sa novim pesmama kaže da publika može očekivati i novi izgled.Nešto potpuno drugačije i možda pomalo neočekivano od nje.

„Mislim da je za posao kojim se bavim, jako bitno raditi na tome da uvek izgledaš drugačije i bolje.Logično je da ljudi, posebno žene trebada rade na sebi i valjda normalno da sa godinama budeš kvalitetniji i bolji. Ja, kada je posao u pitanju, nikada ništa ne prepuštam slučaju.Tim sa kojim radim je već počeo da osmišlja novi stajling.Počela sam da razmišjam o novim pesmama, ali i da preslušavam neke.Mnogi me pitaju da li ću preći u plavuše, obzirom da sam dosta posvetlila boju kose, ali jedino što mogu da kažem na to pitanje je da se nikad ne zna.Mislim da će moji obožavaoci biti iznenađeni mojim novim stajlingom, jer mi je želja i postoji neka ideja da izgledam potpuno drugačije“-priznaje Maya.

Ova, sve uspešnija pevačica ne može sa sigurnošću da kaže kada možemo očekivati njene nove pesme, ali ekipa Marina Tucaković, Damir Handanović, Saša Lazić i dragan Kovačević Struja, već rade na novim pesmama.

„Kada iza sebe imate neke oborene rekorde posećenosti u diskotekama i cd, kakav je moj poslednji, sa kog se izdvojilo zaista dosta pesama, onda ne možete da pristupite poslu tek tako.Na meni je velika odgovornost i ne želim ništa da prepustim slučaju.Ako moji saradnici napišu adekvatne pesme uskoro, cd semožda pojavi i u decembru, ali ako ne onda možda i u Maju sledeće godine ili julu.Ne želim da brzam zaista, a nemam ni razloga za to, jer sa ovim cd-om još radim dobro i poziva je za nastupe je toliko da ne moram snimati ništa novo još godinu dana“-kaže Maya.

Dok ne vidimo kako će izgledati sa novim stajlingom, mi Vam donosimo retrospektivu fotografija na kojima se može videti koliko je ova pevačica zaista radila na sebi i koliko se trudi i poštuje svoju publiku.

Maya 1a

Maya 2a

Maya 3a

Maya 4a

Maya 5a

Maya 6a

Maya 7a

Autor: Balkan lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Dečko, ma gde si ti pošao?

Karleuša uzvraća udarac!