in

Da opet sevaju varnice…

Već dugo ste zajedno i ponekad se, htela to ili ne, zapitaš da li si mu jednako privlačna kao i na početku veze? Često se desi da „vatra“ sa početka veze nestane posle nekog vremena, ali evo kako možeš ponovo da ga „zapališ“.

Dodirni ga kada to najmanje očekuje. Neočekivanim dodirom, stimulisaćeš njegove nervne završetke koji će probuditi pozitivnu fizičku želju, a njega će ostaviti željnog još „pipkanja“. Nežni dodiri po ruci, nozi, vratu u toku razgovora, definitivno će ga naterati da se fokusira samo na tebe.
Ne pričaj mu baš svaki detalj! Ne treba da ga lažeš ili mu prećutkuješ važne stvari, ali ako u toku razgovora izostaviš neku sitnicu, delovaćeš mu pomalo misteriozno, što je muškarcima uglavnom seksi. Osim toga, ne moraš baš da mu ispričaš sve tračeve koje su čula, jer su za muškarce ovakve priče opterećujuće i dosadne, a oni ionako ne mogu da zapamte toliku količinu detalja. Dakle, razgovaraj sa njima o bitnim stvarima, a ove ostale mu samo pomeni. Time češ ga zainteresovati, pa će sam početi da te ispituje o onome što ga zanima.

Ako si već dugo sa dečkom, napravi neku promenu u svom izgledu. Možeš, na primer, da se ošišaš, ofarbaš ili promeniš stil oblačenja. Ako često nosiš farmerke, iznenadi ga nekom suknjom i štiklama, zavodljivom haljinom… Ali, promena koju napraviš mora da bude upadljiva, jer je on u suprotnom verovatno neće ni primetiti. Unošenjem poneke novine u svoj izgled s vremena na vreme, održaćeš njegovo interesovanje i strast koju oseća prema tebi.

Daj mu poneki kompliment! Sigurno već znaš šta je to što njemu posebno znači i na šta obraća pažnju, pa predlažemo da kompliment bude u vezi sa tim. Na taj način ćeš mu staviti do znanja da strast i ljubav sa tvoje strane još uvek postoje i da ti je još uvek privlačan.

Seti se stvari u kojima ste oboje uživali na početku veze i ponovo ih radite. Idite, na primer, na vaše omiljeno mesto na kome ste bili zajedno, gde ste se upoznali ili zaljubili jedno u drugo. Pokušajte da radite sve ono što vas je na početku veze činilo srećnima. Ako postoji neki parfem, odevna kombinacija za koju znaš da on najviše voli – udovolji mu i tako probudi strast.

Budi ponekad i u društvu drugih muškaraca. Ne predlažemo da flertuješ sa njima ili nešto slično, ali jednostavno, kada primeti da oko tebe ima još muškaraca, biće zainteresovaniji. Kada postane svestan da ima „konkurenciju“ i da bi mogao da te izgubi, shvatiće koliko mu značiš.

Izvor: Mondo

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

EKSKLUZIVNO:Verili se Stanija Dobrojevic i Filip Panajotovic!

Bole me noge, pa sam ih poneo