in

Kimi Raikonen pijančio uz Cecu!

Među brojnim poznatim ličnostima našao se i čuveni finski vozač i šampion Formule 1, koji je do ranijh jutarnjih sati uživao u nastupu pevačice.

U prepunoj budvanskoj diskoteci “Top Hil“ pet hiljada posetilaca provodilo se uz hitove Cece Ražnatović, a najviše pažnje je, ipak, privukao legendarni vozač Formule 1 Kimi Raikonen.

Oko pet hiljada ljudi pevalo je i igralo uz Cecine brojne hitove u najvećoj diskoteci na otvorenom na ovim prostorima, a vrelu letnju noć rashlađivali su tropski kokteli i galoni alkohola.

Ražnatovićeva je na binu izašla oko jedan sat iza ponoći i bez pauze zabavljala posetioce dva i po sata. Među brojnim posetiocima našle su se mnoge poznate ličnosti, dok je naviše pažnje privukao šampion Formule 1 Kimi Raikonen.

Ljubitelji pevačice nisu žalili para, te su za ulaz izdvojili 25 evra, oni koji su želeli rezervisan viseći sto 500 evra, da bi se za manje ekskluzivan separe posetioci “otvorili” 1.000 evra, dok je centrali separe sa pogledom na zvezdu večeri tu noć koštao “tričave” 3.000 evra.

Zbog velikog interesovanja publike, Ceca će ponovo nastupiti u “Top Hilu” ove sezone 4. avgusta.

Pogledajte deo sinoćne atmosfere sa najpopularnijeg brda u Crnoj Gori:

Izvor: Telegraf

Šta mislite o članku?

149 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Karleuša uzvraća udarac!

Da li mozete verovati da se ovim bavio popularni voditelj!