in

SNEKI: Napuniću dva Sava centra ili jednu Arenu!

Pevačica koja je nedavno gostovala na „Četereškom prelu“ kaže da je ponosna što svoju novu hit pesmu „Tuđina“ na nastupima izvodi 15 puta za veče.

Folk pevačica Snežana Babić Sneki svoje obožavaoce obradovaće jubilarnim koncertom povodom 25 godina karijere, koji planira da održi u Domu sindikata, “Sava Centru” ili “Areni”, a do tada svi ljubitelji ove pevačice moći će da je slušaju po privatnim veseljima, svadbama, klubovima i domovima kulture, a nedavno je lumperajku napravila i na manifestaciji “Četereško prelo“.

Sneki u intervjuu za “Vestionline” kaže da rado peva gde god da je pozovu i da gostovanja ne deli da važna i manje važna.

– Nije bitno da li nastupam u klubu, hali ili na svadbi, kao ni da li je preda mnom 500, 5.000 ili još više posetilaca. Profesionalac sam, prilagođavam se mestu na kom nastupam i publici – rekla je pevačica i dodala da je ona u Srbiji brend.

Babićeva ističe da je na estradnoj sceni dve i po decenije i da njena publika zaslužuje jubilarni koncert kojim će zajedno proslaviti dvadesetpetogodišnjicu njene karijere, a do tada planira da gostuje u gradovima širom Srbije.

– Proslavu jubileja mogu da organizujem u Domu sindikata, gde sam imala svoj prvi solistički koncert 1990. godine. Ko zna, možda priredim tu četiri koncerta, ili pak dva u “Sava centru” ili jedan u “Areni”. Zaista mi to nije važno, bitno je da celokupni performans bude dobar, na nivou. A, pre toga, tokom zimskog perioda održaću 50-ak koncerata po Srbiji, mahom u domovima kulture – zadovoljno priča Sneki.

Pevačica izuzetnog stasa kaže i da su nove pesme “Tuđina” i “Džaba trud” postali pravi hitovi i da su veoma tražene na nastupima.

– Nisu to puste priče i hvalisanje, zaista je tako. Na nastupima “Tuđinu” po želji publike pevam i 10-15 puta na veče. I kolege, koje su stalno na terenu, kažu da je pesma tražena, da i oni sa njom zarađuju pare! – uzbuđeno priča Sneki i dodaje da će novi album biti “pola narodnjački”.

Izvor: VestiOnline

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Robi Vilijams obožavateljku poljubio u golu guzu!

EKSKLUZIVNO:Ovako zvuci nova pesma Bojana Bjelica!