in

GAGI: Čuvao sam decu dok se Anabela jeb*ckala sa frajerima!

Ona meni treba da plaća alimentaciju jer sam četiri godine brinuo o deci. Sve sam joj dao, a ona je bila obična izbeglica koja nije ni pevala, samo me je pratila, ja sam je napravo – ljutito priča denser

Ogorčeni Gagi Đogani demantovao je informacije da su sudski veštaci bili u stanu kako bi mu zaplenili stvari i istakao da je uredno plaćao alimentaciju za svoje dve devojčice, ali da priznanice nije sačuvao, jer kako kaže za “Alo”, nije ni sanjao da može ovako nešto da mu se dogodi.

Frontmen grupe “Funky G” objašnjava da je bivšoj supruzi Anabeli davao novac i “na ruke” i da se uvek brinuo o svojim ćerkama dok je ona putovala i bila sa drugim muškarcima.

– Nisu došli da mi plene imovinu, u sudu su mi rekli da moram da pokažem priznanice od alimentacije, ali ja to nisam sačuvao, jer nisam znao sa kakvim sam skotom bio u braku! Otkad smo se razveli, ja se četiri godine brinem od deci, a gde je ona bila? Ona bi trebalo meni da plaća alimentaciju, čuvao sam decu dok se ona j***uckala sa frajerima – uzrujano je ispričao Gagi za “Alo”.

Đogani demantuje i to da su mu navodno zaplenili stan zbog duga od 16.000 evra, jer kako navodi, on zvanično nema nikakva materijalna dobra.

– Meni niko ne može da oduzme stan jer sam ga prebacio na nekog drugog. Ja sam se iz stana od 70 kvadrata iselio u manji, a svoj deo ostavio deci. Sve sam dao Anabeli, a ona je bila obična izbeglica koju smo prihvatili. Nije čak ni pevala, samo me je pratila, ja sam je napravio! – ogorčeno priča denser, i dodaje da je Bukva nahuškala ćerke Lunu (16) i Ninu (8) protiv njega.

– Nakon batina me nijedna od njih nije pozvala da me pita kako sam, ne smeju da pisnu od Anabele. Sa njom nemam nikakvu komunikaciju, to je osoba koja mi je nabila flašu u usta nasred dnevnog boravka – razočarano je rekao Gagi.

Izvor: Alo

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Spektakularni koncert Ace Pejovica pred 5 000 obozavalaca u Prijedoru!

OLGA KIRILENKO: Dopao mi se Beograd!