in

SEKA ODGOVORILA: Nisam Štrumpfeta preko veze!

„Ovde je jedino sramota da takav glumac i gospodin govori na taj način o jednoj ženi, a najljubaznije te molim da otkriješ po čijoj sam to direktivi postala deo ovog projekta“, javno se obratila pevačica Stefanoviću.

Povodom negodovanja glumca Slobodana Stefanovića što je Seka Aleksić pozajmila glas Štrumpfeti u sinhronizaciji najnovijeg dela poznatog crtaća, oglasila se i sama pevačica. Ona je istakla da ulogu nije dobila usled nečije direktive, i na taj način opovrgla tvrdnje Stefanovića.

– Dragi Slobodane, sasvim je normalno u svetu da javne ličnostu gostuju u takvim projektima. Dragi Slobodane, ako je jedan Dragan Vujić Vujke prokomentarisao da sam sinhronizaciju odradila kao profesionalni glumac, on koji se godinama bavi tim poslom, ne vidim mesta polemici. I na kraju, dragi moj Slobodane, biti Seka Aleksić nije sramota… Niti sam lopov, niti prevarant, niti sam ikada radila nešto nepristojno zbog čega bi se bilo ko postideo, već naprotiv, odem često da pogledam mjuzikle u “Pozorištu na Terazijama” u kojima i ti glumiš, pa je ovde jedino sramota da takav glumac i gospodin govori na taj način o jednoj ženi. Na kraju, kada ja o nekome pričam, tu su uvek i adekvatni argumenti, pa te najljubaznije molim da otkriješ po čijoj sam to direktivi, kako reče, postala deo tog projekta – napisala je pevačica i time stavila tačku na dalje spekulacije.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Spektakularni koncert Ace Pejovica pred 5 000 obozavalaca u Prijedoru!

OLGA KIRILENKO: Dopao mi se Beograd!