in

Kako prepoznati da vam je partner dosadio

Na početku svake veze prihvatate samo ono dobro i najbolje, a nakon nekog vremena vezu zasnivate na tim svarima i ne želite da probate nešto drugo, a onda dosadite jedno drugom. Ni razvod ni raskid nisu lek.

Već dugo ste sa vašim partnerom i već godinama ste i u braku. Jednog jutra se budite uz pomisao da se nešto u vašoj vezi promenilo, ali ne znate šta. Da li vam dosadio partner?

To što vam je partner dosadio na neki način nije krivica ni vas, ni vašeg partnera. Dosada u vezi ili braku nije nastala zbog toga što nemate više ideja kako da poboljšate vaš seksualni život, već zbog toga što na početku svake veze prihvatite samo ono dobro i najbolje, a nakon nekog vremena vezu zasnivate na tim svarima i ne želite da probate nešto drugo.

U stvari vi ste ograničili sebe, a nakon vas je to učinio i vaš partner. Zbog toga većina ljudi ne želi da se odluči na monogamiju, jer smatra da će ta veza jednog dana postati dosadna i da će se izgubiti želja za seksom.

Vi više niste ona ista osoba kao sa početka veze i više ništa ne govorite u smislu “ja ću to napraviti”, već je sada sve “mi ćemo to uraditi”. Zbog toga se gube svi interesi sa početka veze kada ste bili ličnost za sebe.

Ako mislite da je jedini izlaz iz ove situacije razvod ili raskid, varate se. Ako i raskinete sa partnerom, sa novim ćete ponoviti istu grešku. Najbolje bi bilo da razgovarate sa svojim partnerom i kažete jedno drugom šta želite od veze i šta očekujete u njoj. Porazgovarajte o stvarima koje su se desile, a koje nikako niste želeli.

Pustite partnera neka ima sopstveno mišljenje kojim će da se vodi, a vi sebi takođe nađite neku zanimaciju koja će vas odvojiti od vašeg partnera. Na ovaj način učinićete da imate više tema za razgovor i partner vam nikada neće dosaditi.

Izvor: Ljepota.ba

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Pa, ti opet guraj tamo glavu

Popularnom pevaču pozlilo na nastupu u Bijeljini!